top of page

tor. 19. okt.

|

Hausmania

PRAXIS Praksis with Ludvig Daae

This Autumn PRAXIS Oslo organises five different 'morning sharings' with different artists. Ludvig Daae will share his practice Tuesday to Thursday 17.-19.10. from 9:30-11:30.

PRAXIS Praksis with Ludvig Daae
PRAXIS Praksis with Ludvig Daae

Time & Location

2 more dates

19. okt., 09:30 – 11:30

Hausmania, Hausmanns gate 34, 0182 Oslo, Norway

About the event

PRAXIS Praksis is a 3 day long 'morning sharing' where we have invited several dance artists who will hold a space in which they share their ways into dancing; this can be through their daily routine, a choreographic practice, or other approaches into moving that have inspired them.

The classes are 1.5 or 2 hours long starting at 09:30.

Each class is 50kr.

The doors will open 9:15,

We ask you to come in good time, as the space is not easy for late-comers.

DESCRIPTION 

TBA

BIO

Ludvig Daae er en norsk danser og koreograf med base i Oslo. I desember 2017 koreograferte han et verk for Cullbergbaletten på Nobelbanketten i Stockholm Stadshus, og han har også gjort bestillingverk for KHiO, Kungliga Svenska Balettskolan, Ravnedans, og i februar 2020 skapte han en helaften for for det nasjonale kompaniet Norrdans i Sverige, som endelig kom ut på turné i 2022. Han jobber for øyeblikket med tre nye prosjekt: Meningen med livet, en interaktiv campingvognpark, som er et samarbeid med Tove Berglund. INSIDE/OUT, et prosjekt om meditasjon, i samarbeid med Ida Wigdel og Ådne Meisfjord. Og sitt neste forestilling i egen regi, Spiti, som undersøker det å bygge, skape og flytte hjemmet.

Han har et langsiktig samarbeid med filmskaper Joanna Nordahl, og deres seneste forestilling, The Viral Dance, (premiere på Tou i Stavanger) var på turné med Dansnät Sverige høsten 2020, og skal på turné med Dansenett Norge våren 2023.

Han har samarbeidet med blant andre koreograf Deborah Hay (USA), Mårten Spångberg (SE) og Compagnie Thor (BE). Ludvigs egne forestillinger har blitt presentert i 14 land på scener som Den Norske Opera og Ballett (NO), Spielart Festival (DE), The Place (UK), Vooruit (BE), Sophiensaele (DE), Dansens Hus (SE), Gessnerallee (CH), Moderna Museet (SE), Biennale de danse de Val du Marne (FR), MDT (SE), Mousonturm (DE) og GUIdance (PT).

I desember 2015 feiret Ludvig 100 spilte forestillinger i ti land av soloforestillingen sin MM på Sophiensæle i Berlin. MM har blitt utvalgt til det internasjonale dansenettverket Aerowaves, vært på topp 10-listen over beste scenekunsthendelser i Portugal 2014, samt gitt Ludvig en plass som en av de “unge håpene for Europeisk dans” i følge det tyske dansemagasinet Tanz. I 2014 var soloen på Norgesturné med Riksteateret, og på Sverigeturné med Dansnät Sverige.

UTDANNELSE

2006 – 2008 P.AR.T.S.

2004 – 2006 Kungliga Svenska Balettskolan

Tickets

Price

Quantity

Total

  • PRAXIS Praksis (1 day)

    kr 50,00

    kr 50,00

    0

    kr 0,00

Total

kr 0,00

Share this event

bottom of page