top of page

tor. 20. apr.

|

KADI Studio

Praxis Praksis with Rannei Grenne

This Spring PRAXIS Oslo organizes twice a month, a 3 day long 'morning sharing'. Rannei Grenne will share her practice from Tuesday 18. - Thursday 20.4. from 09:30 - 11:30 at KADI Studio.

Registration is closed
See other events
Praxis Praksis with Rannei Grenne
Praxis Praksis with Rannei Grenne

Time & Location

20. apr. 2023, 09:30 – 11:30

KADI Studio, Konghellegata 3, 0569 Oslo, Norway

Guests

About the event

PRAXIS Praksis is a 3 day long 'morning sharing' where we have invited several dance artists who will hold a space in which they share their ways into dancing; this can be through their daily routine, a choreographic practice, or other approaches into moving that have inspired them.

The classes are 1.5 or 2 hours long starting at 09:30.

Each class is 50kr.

At KADI Studio

Doorbell 204 (Kadi Fever Dance).

2. Floor.

DESCRIPTION

Hva får oss til å gjøre hvilke valg, hvilken påvirkning har vi for å gjøre valget, og hvilken påvirkning har valget? Over flere år har jeg utviklet en studiopraksis jeg kaller andrevalg. Andrevalg er et navigasjonsystem og en metode for å analysere og utfordre hvilke valg jeg tar på gulvet. Gjennom praksisen jobber jeg med å trene opp en bevissthet rundt hvordan og hvorfor jeg gjør som jeg gjør, jeg legger merke til vaner, og når det er hensiktsmessig å endre noe. Mine tidligere bevegelser er alltid med meg, men hvordan forholder jeg meg til de og hvordan beveger jeg meg videre? Praksisen kan potensielt åpne opp for en kropp bortenfor vaner og forutsigbarhet.

BIO

Rannei Grenne er utdannet ved Skolen for Samtidsdans (2008-2010) og har en BA i dans fra Dans och Cirkushögskolan i Stockholm (2010-2013). Grenne jobber skapende og utøvende med dans og koreografi, med base i Oslo. Grenne har bl.a danset for koreografene Ingri Fiksdal og Bente Alice Westgård, og samarbeidet med koreograf og danser Solveig Styve Holte. Grenne har turnert som danser i Norge, Europa og USA. Hun har vist egne arbeid på bl.a Multiplié Dansefestival i Trondheim, Galleri Golsa i co-produksjon med Black Box Teater i Oslo, Weld i Stockholm, CODA festivalen i Oslo, og turnert med Dansenett Norge.

Photo credit: Julie Hrnčířová

Tickets

  • Praxis Praksis (1 day)

    kr 50,00
    Sale ended

Total

kr 0,00

Share this event

bottom of page